torsdag 9. september 2010

Walk-in garderobe, del 2


 


Som sagt; garderoben var tidligere en trappeoppgang/"soverom", så derfor er det jo selvfølgelig en trapp der. Vi vurderte å fjerne den, og kun ha en luke i taket. Men heldigvis beholdt vi den, for den fungerer nå som skohylle. 

Men når man har alle klærne sine sånn på utstilling, er man jo nødt til å være flink å brette de sammen. Det har for eksempel ført til at Mannen ikke lengre får lov til å brette sammen klærne våre. Han er flink til å hjelpe til med klesvasken, og må gjerne brette klærne til barna. Men er han så uheldig å brette noen av våre klær, gjør jeg det på nytt:-) 


Så sånn er det nå her i garderoben vår...

3 kommentarer:

 1. Wow.. det var lekkert du! Sånn walk-in ønsker jeg meg, om vi noen gang skal flytte! :) Veldig kult å bruke en hel trapp til sko, det var kreativt! :)
  Og så synes jeg å skimte en liten søtnos i bakgrunnen der.. Hvor gammel er han? Alltid herlig når de klarer å snike seg med på på bildene.. hihi..
  Håper du har en herlig dag. Her har jeg rukket å få unna masse ærend på formiddagen. Nå sover minsten (1,5år) mens jeg strekker beina i sofaen. :)
  KLEM

  SvarSlett
 2. Drømmer om et walk in closet!!!! En vakker dag kanskje.... Veldig lurt å beholde trappa, de fleste damer har jo sko nok... hi hi..
  Ha en fin kveld!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 3. Så deilig med walk in closet!Alle kvinners drøm, eller hur......Morsomt å bruke trapp til sko, det er jo både smart og praktisk og kuult på en gang:)
  Det krever nok fine tellekanter når man har et sånt klessystem ja, det hadde nok vært meg som hadde tatt brettejobben her i huset også:)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett