onsdag 8. september 2010

Min Walk-in garderobe, del1Da vi kjøpte huset, reklamerte de med tre soverom; hovedsoverommet, et i kjelleren og et bittelite kott som egentlig var trappeoppgang fra stuen til loftet. 

Vi måtte gjøre om litt på planløsningen for å få barnerom i hovedetasjen, og da ble det til at vi stengte av "soverommet"/kottet fra stuen. Vi åpnet det fra soverommet vårt, og laget walk-in garderobe der. 

Jeg elsker rett og slett det rommet!!! Klærne henger oversiktelig, og det er god plass til å kle seg om der. Vi fikk også opp et speil i trappeoppgangen, og det forlenger rommet veldig. Og på grunn av at det er et vindu der, og de hvite veggene, er det alltid så lyst der inne. Tror det er mitt favorittrom i huset:-)

2 kommentarer:

  1. Takk for fin kommentar!
    Det er ikke så lenge siden vi ryddet her, har gått løs på ett rom om gangen i høst. Vi har bodd i huset vårt i ca to år, og NÅ var det på tide med litt sortering... Nydelig walk-in, misunner deg den!

    SvarSlett
  2. Så deilig med eget walk in closet - så veldig fint ut! Skulle gjerne hatt det, men det hadde jo aldri sett ut som ditt, hehe - jeg er nemlig en skikkelig rotekopp =P God helg!

    SvarSlett