søndag 26. september 2010

BrannvernukeVar nok helt sikkert flere enn oss som brukte lørdagen til å besøke brannstasjonen. Det ble stor suksess her i gården i allefall:) Størstemann var bare et stort glis, mens lillebror syntes det var veldig spennende. Men det var nok tryggest å sitte fastspent i vogna:)


Alle som ville fikk sitte i brannbilen, og når di nærmet seg stasjonen igjen satt di på sirenene og blålysene.. Et supert tiltak!! Di fikk også teste slangen om di ville. Da forklarte brannmannen om hvopfor di hadde to forskjellige stråler, og ungene slukte det rått. Snakket om at di hadde stoooor sprut når di gikk inn i et brennende hus resten av dagen:)


Da vi var vell hjemme måtte storebror ta seg en liten hvilepause, ikke helt i form egentlig. Da var det kjekt at minstemann var i så hjelpsomt humør.. Han skulle også vaske glasset på lykten, og selfølgelig måtte han og ha hansker. Så han var og fant et par i gangen som han skulle ha på:)
 Og sånt blir mann sliten av:) Tok stolen, og plasserte den like godt rett foran tv'n for å ta en aldri så liten X-Faktor pause:)

6 kommentarer:

 1. Nei, så gøy at vi fant dere!! Vi er også to søstre som blogger sammen:) Vi er tvillinger, og bor sammen i barndomshjemmet! Dere er de første vi har vært innom som er to søstre! Så gøy! Klart vi møtte følge dere! Vi blir alltid veldig glad for nye følgere, så håper jo dere blir glade også:)

  Stor klem fra oss:)

  SvarSlett
 2. Det liker vi:)Veldi greit å blogge sammen med søstra!! Vi bor på hver vår side av landet, men d
  har funket veldi bra til nå i allefall:) Må ta meg en titt å se hvordan dere har det..:)

  SvarSlett
 3. Så spennende! Tenkte også vi skulle besøke brannstasjonen, men glemte det visst...
  så fin madonna du har fått deg!
  Ha en fin kveld!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 4. Så spennende! Har hørt mange andre som også var fonøyde med tiltaket. :)
  Det var åpen brannstasjon her også. Men begge guttene er blitt kjempe forkjølet, så vi måtte droppe det. Veldig synd, for guttene DIGGER alt med bæ-bu. Men heldigvis har vi ikke snakket om det eller lovet noe, så trøsten er at de ikke vet hva de gikk glipp av..
  Fin Madonna. :)
  Klem fra Inger-Lise

  SvarSlett
 5. Så fin storebror, da! Hihi, så skjønn!!
  Kjempefin Madonna du har fått deg, jeg ser etter en stor en selv også ;)

  Klem, Trine

  SvarSlett
 6. Så koselig med så mange fine kommentarer:)Er kjempefornøyd me madonnaen min!! Nå igjenstår det bare å finne tingen som jeg skal ha i sammen med den.. Vet ikke riktig hva enda, men ser det nok når jeg finner det:)Kansje et lite kors..:)

  Håper dere får en fin uke alle sammen:)

  SvarSlett