fredag 3. september 2010

Soverom

Her er soverommet til Storesøsteren, og bidrag til NIB utfordringen i september.

For tiden er det desverre lite tid jeg får hvilt meg her, for Lillemann holder på å få tenner, og er våken 3-5 ganger hver natt. 

Men det kommer vel bedre tider:-)

Soverommet er nylig pusset opp. Hyllene vi har til nattbord fant jeg på en butikk i Sandvika, og lyslenken er fra fantastiske Carolines butikk!9 kommentarer:

 1. Love-love!!!!! Veldig lekkert! Og stolen... sukk... venter på min RAR -verdens kuleste!
  Lykke til!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 2. Stilrent og lekkert! Og kult med litt luksus-puter!

  SvarSlett
 3. Hei! Takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Grunnen til at vi valgte Hestens var at jeg sov over hos en venninne som hadde Hestens og det var virkelig fantastisk. Hestens er en klasse for seg! Derfor var jeg ikke i tvil da vi skulle bytte ut våre madrasser. Anbefaler på det sterkeste, og i tillegg er servicen helt fantastisk! Pass på å kjøpe når de har tilbud, da får du gode priser. Det gjorde vi.
  Flott soverom, stilrent og lekkert!
  Klem

  SvarSlett
 4. Veldig delikat
  & lekkert ...!

  Håper tennene spretter
  ut i tur og orden
  og at nattesøvnen
  snart kan inntas
  som normalt igjen ...!

  Ha en fin ny høstuke, klem til deg

  SvarSlett
 5. Så lekkert soverom!!!Skulle ønske jeg hadde et soverom som var bloggbart, men vårt soverom duger bare til soving altså.Ganske kjedelig.Lykke til hos NIB da, det blir spennende å følge med på konkuransen:)

  SvarSlett
 6. Veldig moderne! Fresht å se ett innlegg av den stilen på NIB :) Lykke til!

  SvarSlett
 7. Hei der!!

  Nydelig soverom! Jeg må få spørre hvor hyllen ved siden av sengen er kjøpt. Jeg leter og leter etter en slik, men finner den ikke!

  SvarSlett
 8. Takk for hyggelige kommentarer:-) Hyllene ved sengen er fra Søstrene Grene, og jeg så de hadde noen litt mindre da jeg var innom der for noen uker siden.

  SvarSlett