onsdag 9. februar 2011

L´occitane

Love Love Love
L´occitane

Beste håndkremen i hele verden!!!

Tror ikke jeg hadde overlevd vinteren uten denne... Og så må jeg bare foretelle om Fru Dahl, som har giveaway:
En utrolig flott butikk som ligger på Fauske, men snart skal åpne nettbutikk.
Damene kommer fra hele distriktet for å handle hos Fru Dahl, så vi som bor litt lengre unna kan virkelig glede oss til vi også har muligheten til å handle hos henne.

 Klikk HER for å komme dit.

Men nå er det tilbake til å brette papirfugler. Har regnet at det kommer til å ta meg 6 mnd å bli ferdig, med det tempoet jeg har hatt til nå. Så da må jeg vel øke farten litt!!! 

 Ha en fin dag!
Hilsen Storesøsteren 


1 kommentar:

  1. L´occitane er en av mine favoritter også. De små reisetubene har for vane å havne i kurven når jeg tusler igjennom taxfreen.. hehe.. Kjekt å ha en i hver veske! ;)
    Joda jeg har vipp, så morsomt at du husket det. Vi kjøpte en stund de posene som følger med, men det blir veldig dyrt i lengden. Ærlig talt synes jeg det er dyrt nok å betale for poser på rema.. (!) Så vi har begynt å bruke Rema-poser istedene. Har du Vipp med sånne "håndtak" utenpå? I så fall putter jeg posen oppi bøtta og vrenger toppen på posen over kanten på bøtta og fester/henger posehåndtakene de på "håndtakene" på bøtta. Den går da ikke helt ned til bunnen i vår, men som regel klarer vi å stappe posen full likevel.. Håper du skjønte det? hehe..
    Vet om noen som har bestilt poser på nettet, men aner ikke hvor eller hva det koster! Lykke til med posejakten. :)
    klemklem

    SvarSlett