tirsdag 12. oktober 2010

Klesvask til besvær (men det er aldri så galt at det ikke er godt for noe:)

Er det bare hjemme hos oss det hoper seg opp klesvask uansett hvor ofte man vasker?? Er SÅÅÅÅ lei av å ha et bad som er overfylt med skittenklær og det som føller med å ha vaskemaskinen på badet! Så nå er min aller første VIPP i huset, og skittentøysdunken skal inn på soverommet (eneste plassen det er ledig plass) Har troen på dette.. Noe som gubben ikke har:) Å da går det ikke ann å gjøre annet enn å overbevise han om at dette virkelig var en god ide.. Eller ikke:)Er foresten veldig fornøyd me min første VIPP:)

4 kommentarer:

 1. Ja, Vipp er bra!! :) Mitt høyeste ønske til jul for noen år siden var en Vipp. Svigers så litt rart på oss når jeg fikk søpplebøtte av min kjære til jul.. hehe.. men jeg elsker den. Har den på kjøkkenet, og nå ønsker jeg meg en til vaskerommet! Bra det er jul igjen snart! ;)
  Ha en fiiiiiin dag! KLEM

  SvarSlett
 2. Vipp er bra !! :) En slik skal vi ønske oss til jul:) Du er ikke alene når det gjelder klesvask.. Føler at vi vasker klær hele tiden, og at det ofte er klær som er skittent. Men nå nærmer det seg snart jul og vi gleder oss:)

  Klem!

  SvarSlett
 3. Vipp er en kul søppelbøtte! Den ble lekker hos dere! :o)
  Lykke til med flyttingen av skittentøysdunken, jeg krysser fingre for at du klarer det! :o)

  Ha en fin dag!
  Klem Jenny

  SvarSlett
 4. Herlige Vipp, den er helt udødelig altså:)
  Og jepp, skittentøyet bare vokser oss over hodet!NEVER ENDING STORY!!
  God natt herfra!

  SvarSlett