onsdag 25. august 2010

Ikke helt sydame!

Jeg er slettes ingen dreven sydame, men koser meg veldig når jeg kan sitte med maskinen og pusle på kjøkkenet. Og jeg tenker jo ikke på å ta mål av snuppa før hun legger seg, og ender derfor med å snike meg inn med målebåndet når hun sover. Selvfølgelig blir ikke målene helt rett da, og det blir alltid noe som må fikses etterpå.

Men er det bare jeg, eller er buksene fra Stoff og Stil veldig lang??? Snuppa er 3 år, og str 4 år ble ALT for stor. Og nå prøvde jeg str.3 år, og den er fortsatt for lang i beina. Men med en liten brett, og en liten søm, skal det vel fikses:-)

Ha en riktig fin onsdag!4 kommentarer:

 1. Synes det ble en knallfin bukse jeg! :) Utrolig fint stoff, er det fra stoff og stil??
  Har du sett at SS har lagt ut julekatalogen sin?? Det kribler i fingrene mine bare ved tanken.. hihi.. Må nok en tur til SS ganske fort etter at vaskerommet er ferdig pusset opp. :)
  Ha en fiiiin dag - klem

  SvarSlett
 2. Jepp, SS:-) Finner alltid noe der! Så at den ny katalogen var kommet, og da kjente jeg at det begynte å krible litt i jule-foten. Fikk så lyst å handle litt stoff til juleduker:-)
  Men på fredag skal jeg forbi der, og da tenkte jeg meg innom for å få meg noe lin/bomull/evt.blanding til to store duker. Har så lyst på en passelig krøllete stor linduk på spisestuen!!!

  SvarSlett
 3. Hei søstrene:)
  Så koselig at dere søsterblogger:)Lurt å ha blogg sammen, da kan man dele både hverdagen og interiørtips!Synes det var ekstra koselig siden vi blogger på samme måte på bloggen vår, bare at vi er venninner og ikke søstre da.
  Ser at du har samme sy-metode som meg, bare slenger i vei uten særlig planlegging liksom.Men buksa ble fin da!
  Legger meg til som følger jeg:)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Også glemte jeg å si at jeg digger den Bojesen-apen i header-bildet:) Rålekker!

  SvarSlett