søndag 16. januar 2011

Cacaskurs


Etter alt for lenge der kun storesøstra har laget innlegg var det endalig på tide for meg også:)
 Fru Dahl arangerte cacaskurs i helgen og jeg var så heldig å få lov å være med. Har ikke laget alt for mye kaker i mitt liv, så derfor var dette ekstra morsomt og ga veldig mersmak.. Var en gjeng ivrige og konsentrerte jenter som har kost oss sammen i helga.


Full konsntrasjon...

Var ikke alt som ble like vellykket, men ikke så verst for en nybegynner i kakepynting:)


Fikk prøve oss på det meste av konistens, form og farger - kjempe morsomt:)


Er vell litt ekstra fornøyd med siste kurset, var nok det som var mest krevende, men tror di fleste overgikk seg selv med resultatet:)

Måtte krefter til for å få deigen til å gjøre det vi ville den skulle gjøre..Til slutt skille jeg egentlig ha et bilde av pynten satt litt fint på plass her hjemme.. Men i det jeg skulle gå ut døra datt kaketina i gulvet og pynten i tusen knas. Så nå er det bare å hive seg rundt å lage nytt:)
Gry fra Englekyss var også med på kursene, sjekk ut bloggen hennes også:)

3 kommentarer:

 1. WOW søsteren!!! Utrolig bra!!! Så nå er det bare å surre sammen en kake i Kithen Aiden, og sende en kaffeinvitasjon denne veien;-)

  SvarSlett
 2. Takk for ei trivelig helg.
  Så det var deg som mista alt i gulvet ja. Hørte at noe skjedde der ute på gangen, men fikk ikke med meg hvem det var sitt som gikk i tusen knas.

  Ønsker deg ei riktig god uke. :)

  Klem May-Helen

  SvarSlett
 3. Så gøy med sånn kurs. Det du har laget ser skikkelig profft ut!
  Håper du viser frem noen stilig pynta kaker fremover!! :)
  Er mest glad i bake og spise kaker, selve pyntingen pleier jeg ikke å få til så bra.. Så kanskje jeg burde tatt et kurs selv?! Det var bare den tiden da.. hehe.. :)

  SvarSlett